Z ogrodu na stół
ISBN: 978-83-7707-193-9
Format: 16.5x22.0cm
Liczba stron: 192
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wydanie: 2019 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
Nie ma wątpliwości, że warzywa pochodzące z lokalnych upraw są najzdrowsze i najsmaczniejsze. Jeśli macie własny ogródek jesteście szczęśliwcami! Wystarczy, że wyjdziecie za próg domu, by zebrać potrzebne składniki i pyszny obiad gotów w mgnieniu oka.
Z ogrodu prosto na stół. W naszej książce znajdziecie inspiracje na warzywne i owocowe specjały. Na pewno zachwyci was surówka nowalijkowa z sosem czosnkowym czy sałatka ze szparagów i szpinaku, równie pyszna będzie ta z dojrzałych pomidorów lub z wiśni, rukoli i koziego sera. Na ciepło przyrządzicie krem z cukinii, quiche z brukselką lub pierogi z porzeczkami. A gdy przyjdzie wam ochota na deser sięgnijcie po koktajl marchewkowy lub panna cottę z truskawkami.