Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: The Mechanical Production of Meat Additives From Soy Flour autor: Zakzouk Marwa
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

The Mechanical Production of Meat Additives From Soy Flour

Wersja papierowa
Wydawnictwo: OmniScriptum GmbH & Co. KG
ISBN: 978-38-465-4820-2
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 176
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
512,40 zł

The properties of the locally produced texturized soybean were improved through the modification of the chemical properties of soybean flour and through the modification of the extruder's screw (its mean effective unit) for each zone of the screw (feeding zone kneading zone, and final cooking zone) and its application. The technical evaluation of the modified extruder included extruder productivity, the required torque, the required power, and the specific consumed energy.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier