Znaleziono 12 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
|
|
W monografii „poddano wnikliwej analizie wybrane nowoczesne rozwiązania marketingowe mające zastosowanie w odniesieniu do produktów ...
|
Podręcznik przeznaczony jest głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii ...
|
|
|
|
|
Nowoczesna biotechnologia powstała w latach 70. ub. w. Do jej powstania, a póź-niej dynamicznego rozwoju przyczynił się postęp ...
|
Według prognoz, do 2050 r. liczba ludności na naszym globie, którą trzeba będzie wyżywić, zapewniając bezpieczeństwo ...
|
|
|
|
|
Spożywanie pokarmów jest jedną z podstawowych codziennych czynności w ży-ciu człowieka. Coraz częściej jednak ...
|
W ostatnich latach przemysł żywnościowy dynamicznie się rozwija i dostosowuje do wy-magań i potrzeb coraz bardziej świadomego ...
|
|
|
|
|
„Zbiór testów z biochemii” został opracowany przez studentów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej UP w Lublinie ...
|
Pomimo znacznego postępu w zakresie bezpieczeństwa w działalności technologicznej i organizacyjnej, produkcja surowców opakowaniowych ...
|
|
|
|
|
Konkurencyjność jest zagadnieniem o skomplikowanym charakterze, a jego złożoność uwidacznia się jeszcze mocniej wobec ...
|
Podręcznik powstał z myślą o studentach weterynarii, którzy chcieliby lepiej poznać angielskie słownictwo medyczne. ...
|
|
|