Znaleziono 259 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
|
|
Celem prezentowanej publikacji jest wykształcenie w czytelniku umiejętności podejmowania trafnych decyzji w procesie funkcjonowania przedsiębiorstwa ...
|
|
|
|
|
|
1.Znakowanie żywności
2.Oznaczanie zawartości wody i składników mineralnych
3.Oznaczanie zawartości białka i lipidów
4. ...
|
Teorie pieniądza były i są podłożem systemów pieniężnych określających zasady organizacyjne oraz normy ...
|
|
|
|
|
Niniejsza książka nie zawiera całej, bogatej problematyki pieniądza i kursów walutowych. Głównym jej celem jest ...
|
Zastosowanie w procesie badawczym szerokiego "wachlarza" metod, technik i narzędzi badawczych świadczy o bardzo dobrym warsztacie metodycznym ...
|
|
|
|
|
Zagadnienia omawiane w książce:
1.Istota i rola rachunku kosztów
2.Pojęcie kosztów i ich klasyfikacja
3.Ewidencja i rozliczanie ...
|
1. Istota systemu rachunkowości (Helena Poetschke)
1.1. Pojęcie, zakres i funkcje rachunkowości
1.2. Przedmiot, podmiot i metody rachunkowości
1. ...
|
|
|
|
|
|
Rozdział 1. Cel i miejsce zarządzania finansami w przedsiębiorstwie
Rozdział 2. Ocena sytuacji finansowej
Rozdział 3. Zarządzanie ...
|
|
|