Wigilia
ISBN: 978-83-7772-096-7
Wydanie: 2011 r.
Język: polski
Dostępność: aktualnie niedostępny
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach.
W tej książce znajdziecie Państwo przepisy na tradycyjne potrawy wigilijne. Będziecie mogli przyrządzić świąteczny barszcz i zupę grzybową, uszka i pierogi, śledzie, karpia i inne ryby, kapustę z grzybami, kutię i wiele innych dań jakie Polacy spożywają w ten niezwykle ważny dla nich dzień. Zachęcamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy wiele radości podczas przygotowywania i degustacji wspaniałych potraw.