Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 2 produkty,
łącznie za kwotę 125,20 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Astrologischer Beziehungsratgeber
Giesow Norbert
70,30 zł

 
ksiazka tytuł: Jellies, Jams, Preserves and Conserves autor: Neil Marion Harris
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Jellies, Jams, Preserves and Conserves

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-14-465-3183-9
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 120
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
163,80 zł

This vintage book contains a detailed guide to food preservation, with a special focus on the making jams, jellies, marmalades, pickles, and sauces. Written in plain, simple language and full of useful tips and handy hints, this handbook is will be of considerable utility to those with a practical interest in preserving food, and would make for a great addition to any culinary collection. Contents include: “Preserving Fruit by Drying”, “How to Dry Raspberries”, “To Dry Herbs and Mushrooms”, “Amber Marmalade”, “Apple Jelly”, “Apple and Grape Butter”, “Apple and Grape Jelly”, “Apple Butter”, “Apple Marmalade”, “Apricot and Orange Preserve”, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier