Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Salmonella sp. w produkcji brojlerów autor: R. A. Leonídio Angélica
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Salmonella sp. w produkcji brojlerów

Wersja papierowa
Wydawnictwo: KS OmniScriptum Publishing
ISBN: 978-62-08-37195-1
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 68
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2024 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
222,50 zł

Książka Salmonella sp. w produkcji brojlerów: główne źródła infekcji i dodatki do żywności stosowane do jej zwalczania ma na celu dostarczenie specjalistom w tej dziedzinie, studentom studiów licencjackich i podyplomowych aktualnego, łatwego do zrozumienia tekstu na temat znaczenia tego patogenu w produkcji drobiu oraz dostępnych narzędzi żywieniowych do jego zwalczania podczas chowu drobiu.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier