Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 27 produktów,
łącznie za kwotę 2 873,10 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Zaopiekuj się mną Mała Lotta i renifery
Webb Holly
28,00 zł

 
ksiazka tytuł: Preserving Meat and Fish - Tinning, Canning, Salting and Smoking autor: Various
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Preserving Meat and Fish - Tinning, Canning, Salting and Smoking

Wersja papierowa
Autor: Various
Wydawnictwo: Read Books
ISBN: 978-14-465-3181-5
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 144
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
153,70 zł

This vintage text contains a comprehensive guide to preserving fish and meat, with information on tinning, canning, salting, and smoking, along with a selection of interesting recipes and articles. Written in clear, plain language and profusely illustrated, this book will be of considerable utility to the modern reader, as well as a great addition to collections of related literature. The chapters of this book include: 'Beef Salted and Smoked'; 'Pork'; 'Salted Basket of Beef'; 'Salted Ox Tongue'; 'Salted and Smoked Ox Tongue'; 'Pottings Poultry - Game - Fish'; 'Meat Preserved in Tins Steamed, Boiled, and Preserved in Fat'; 'Fish Preserved in Tins'; 'Tinned Fish'; and 'Meats, Poultry and Fish'. Many vintage books such as this are becoming increasingly hard-to-come-by and expensive, and it is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern edition. It comes complete with a specially commissioned introduction on preserving food.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier