Znaleziono 50 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
|
|
Rozdział 1. Prawne uwarunkowania produkcji żywności
1.1. Podstawy prawa żywnościowego Unii Europejskiej i Polski
1.2. Nadzór ...
|
Publikacja jest przeznaczona przede wszystkim dla studentów pierwszego stopnia kierunku jakość i rozwój produktu Uniwersytetu Ekonomicznego ...
|
|
|
|
|
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji ...
|
1.Znakowanie żywności
2.Oznaczanie zawartości wody i składników mineralnych
3.Oznaczanie zawartości białka i lipidów
4. ...
|
|
|
|
|
Materiały Dydaktyczne 373 stanowią odpowiedź na dynamicznie rozwijające się trendy na rynku żywności. Współcześnie ...
|
Zasadniczym celem poznawczym pracy jest identyfikacja i wyodrębnienie znaków, generujących wartość komunikacyjną opakowań ...
|
|
|
|
|
Autorka podjęła się kompleksowej analizy i opisania problemu wzajemnych związków opakowań i środowiska. Zaprezentowane ...
|
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków ...
|
|
|
|
|
Dr Ewa Sikorska omawia w swej książce możliwości wykorzystania pomiarów fluorescencji w analizie olejów roślinnych ...
|
Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. ...
|
|
|