Znaleziono 18 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania
|
|
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. ...
|
Podstawowe informacje na temat żywienia oraz biologicznych, medycznych i społecznych aspektów ochrony zdrowia. Najnowsza wiedza o produktach ...
|
|
|
|
|
W poradniku przedstawiono najważniejsze zagadnienia dotyczące projektowania, produkcji i stosowania opakowań transportowych. Omówiono:
Podstawowe ...
|
Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem ...
|
|
|
|
|
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle ...
|
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu logistyki w przemyśle spożywczym.
Prezentuje liczne rozwiązania logistyczne i metody ...
|
|
|
|
|
Autorka podjęła się kompleksowej analizy i opisania problemu wzajemnych związków opakowań i środowiska. Zaprezentowane ...
|
"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. ...
|
|
|
|
|
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów ...
|
|
|
|